Testimoni Salsa

Salsaffareena Saleh
Perunding Takaful Pilihan Anda

Service Area
Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & Pahang.

Boleh Saya Urus Takaful Anda?

Click me

Anda rasa saya dapat bantu kenalan anda juga?

Mohon share testimoni saya pada kenalan anda.

 

Tentang Diri Saya


14 Tahun Pengalaman;
Khidmat Pelanggan, Jualan & Pemasaran.


Saya berpengalaman lebih 14 tahun dalam pelbagai industri berkaitan khidmat pelanggan, jualan & pasaran.


Pengalaman Pengendalian Kewangan.


Kali terakhir berkhidmat sebagai Senior Executive di sebuah bank di ibu negara selama 5 tahun.
Terlalu banyak pengalaman pengendalian kewangan yang boleh dikongsikan bersama.


I’ll give my very best.


Saya amat bersyukur dipertemukan dengan rakan-rakan baru yang ingin tahu lebih lanjut mengenai plan takaful terkini.

Kepercayaan anda untuk bertanya pada saya mengenai takaful amat dihargai.

I’ll give my very best to help you understand and plan for your financial aids.

testimoni salsa pic 2

Saya Salsa.
Boleh Saya Urus Takaful Anda?

Click me

 


Mengapa perlu Takaful?


Saya adalah sebahagian Great Eastern Takaful.
Lihat bagaimana kami & client Great Eastern Takaful guna polisi kami.

 

Rawatan & Simpanan Untuk Anak.

Saya mahu yang terbaik untuk keluarga terutama untuk si kecil.
Saya yakin client kami & anda juga mahukan yang sama.


testimoni salsa pic 14


Nama saya Hadif.
Papa saya sudah melindungi saya
dengan plan All In One.


Saya mempunyai RM50k untuk pendidikan saya bila nak masuk U nanti.

Bijak papa saya menabung dengan Great Eastern Takaful sejak saya kecil!
Terima kasih papa!

Rakan2 lain bagaimana pula?
Aunty2 dan uncle2 bila nak start menyimpan untuk rakan2 Hadif?


Saya praktiskan nasihat saya pada client dengan melindungi diri, anak & suami dengan takaful.

testimoni salsa pic 19


RM 2,500
Rawatan untuk anak client di Hospital Pantai Pandan Indah.


Bil sebenar RM 2,489 dibayar sepenuhnya polisi client.

testimoni salsa pic 2

Saya Salsa.
Boleh Saya Urus Takaful Anda?

Click me
testimoni great eastern pic 12


RM 30 ribu.

Pelan Pendidikan.
Client terima simpanan untuk pendidikan anak apabila plan matang.


Sumber No. 1

testimoni salsa pic 12


Saya bersama Great Eastern selama 8 tahun.
Kini, anak saya pula.

Salsa memang superbz.


Walaupun baru setahun Baby Fareez ambil Plan Medical Card ni,
kami telah pun gunakan faedah Car Assistance bila kereta kami rosak & terpaksa ditow dari Kuantan ke KL.

Saya tak jangka Medical Card saya sediakan perkhidmatan ini.

Penerangan terperinci Pn. Salsa amat membantu kami sekeluarga.

Memang superbz.

Komen Client
Pn. Sharyz
Tentang Saya

testimoni great eastern pic 14


Feedback client kami.

Rawatan selesa & sebaiknya untuk anak.


Sumber No. 2

testimoni great eastern pic 15


Feedback client kami.

Alhamdulillah, Big Thanks.


Alhamdulillah, kami ada belikan indah insuran which is Great Eastern..so xde la pening nk fikir pasal bill hospital..a BIG thanks to my agent.


Sumber No. 3


Rawatan untuk anak agent.

Kami praktiskan nasihat kami pada client.
Lindungi diri kami & keluarga.


testimoni great eastern pic 16


Rawatan untuk 2 orang anak agent di Regency Specialist;
Rawatan rotavirus & pneumonia.

Sumber No. 4


testimoni great eastern pic 17


RM 2 ribu.
Pantai Hospital Aye Keroh.
Acute Gastroenteritis.

Sumber No. 5


testimoni great eastern pic 13


RM 2 ribu.

Rawatan anak client di KPJ Ampang Putri kerana demam panas.


Sumber No. 6

Sumber FB Rakan Agent Great Eastern Takaful
| No. 1: Intan Zaulin | No. 2: Fahmie Zulkerie | No. 3: Nana Qaseh | No. 4: Mohd Noor Azrin Mukri | No. 5: Mohd Aizat | No. 6: Fahmy

 


Mengapa perlu Takaful?


Saya & Client Tidak Risau.

Lihat bagaimana Great Eastern Takaful bantu kami dari terbeban dengan kos rawatan & bantuan kewangan saat diperlukan.


testimoni salsa pic 11


Luq Al Hakim
Client Selibriti Saya

Pengacara Nasi Lemak Kopi O


Salsaffareena 3


Hospital Pusrawi

Saya usahakan rawatan sebaiknya untuk client saya.


testimoni salsa pic 2

Saya Salsa.
Boleh Saya Urus Takaful Anda?

Click me

Salsaffareena 2


Terima kasih sebab percaya.


testimoni salsa pic 20


Senang berurusan dengan Salsa.


Cepat bertindak dan cekap menguruskan persoalan & claim kami.

Thank you.

Komen Client
Pn. Asniza Rahman
Tentang Saya

testimoni salsa pic 10


RM 80 ribu.
Pengeluaran tunai dari plan savings client.


Luv my job?
Temankan client pergi Great Eastern ambil cheque…
Tak susah pun nak keluarkan cash value, nak update info even nak claim…in shaa Allah i give my best assistance to my client..

Petikan FB Saya
Salsa Saleh


Antara Claim Client


testimoni salsa pic 5

testimoni salsa pic 9


CT Scan & MRI pada kepala

Kepala terhentak waktu bersukan.


Sumber No. 1

testimoni great eastern pic 4


RM 75 ribu.

Client dirawat selama 3 minggu di Gleneagles Hospital.


Sumber No. 2

testimoni great eastern pic 11


RM 60 ribu.

Rawatan lutut.

Tempurung lutut pecah,masuk besi bawah tempurung 4 inci.


Sumber No. 3

testimoni great eastern pic 5


RM 22 ribu.

Rawatan kemalangan di KPJ Penang.

Client turut menerima RM950 sebagai elaun hospital.


Sumber No. 4

testimoni great eastern pic 6


RM 12 ribu.

Rawatan di KPJ.


Client taukeh besar Restoran Ayam.Dara di Saujana impian.. bil mencecah 12,000++.. bil settel sbb dia guna medical card great Eastern takaful..

Anda bila lg.. jgn tunggu dah sakit baru nak ambil..


Sumber No. 5

testimoni great eastern pic 7


RM 6 ribu.

Rawatan akibat kemalangan.


Sumber No. 6

Sumber FB Rakan Agent Great Eastern Takaful
| No. 1: Safiq Saha | No. 2: Roslina Hj Abd Majid | No. 3: Amar Maaruf | No. 4: Sharifah Nur Nalia | No. 5: Shahlan | No. 6: Kamalia Khalil

 


Mengapa perlu Takaful?


Pampasan untuk waris;

Kami tunaikan amanah kami pada waris agar mereka tidak tercari-cari sumber wang bila client kami tiada atau hilang upaya.


testimoni great eastern pic 10


RM 330 ribu.

Pampasan penyakit kritikal; sakit jantung.


Sumber No. 1

Saya Salsa.
Boleh Saya Urus Takaful Anda?

Click me

testimoni great eastern pic 2


RM 116 ribu.

Rawatan Pendarahan Otak.


Great Eastern Takaful telah menyerahkan bayaran bil hospital & pampasan buat client ini sebanyak RM116 ribu; pecahan seperti dibawah:

RM 90 ribu
Perbelanjaan bil hospital

RM 20 ribu
Pampasan Penyakit Kronik

RM 6 ribu
Manfaat Hospital Elaun

Client turut menerima manfaat pengecualian sumbangan takaful RM1,800/setahun sehingga berumur 99 tahun.


Sumber No. 2

testimoni great eastern pic 3


RM 90 ribu.

Client disahkan hidapi Cancer stage 3 waktu mengandung 7 bulan.


Tujuan saya & Puan Julie berkongsi adalah utk memberi kesedaran bahawa apa yg berlaku pd masyarakat kita sekarang ialah…
“Sekarang Sihat Duit X ada….simpanan X ada…Kalau sakit?????
Emosi akan lebih terganggu jika kita sakit X berduit….


Sumber No. 3

testimoni great eastern pic 1


RM 56 ribu.

Pampasan kematian.


Alhamdulillah,
Tuntutan kematian diselesaikan dalam masa 7 hari sahaja.


Sumber No. 4

testimoni great eastern pic 9


RM 50 ribu.

Pampasan kerana client menghidap Breast Cancer.


Sumber No. 5

Sumber FB Rakan Agent Great Eastern Takaful
| No. 1: Norazly Basarian | No. 2: Siti Nurain Mohd Amin | No. 3: Ieza Yusof | No. 4: Miskiyah Mijan | No. 5: Nurbaizura Rashid

 

 

Pengiktirafan Great Eastern Takaful
Kerana urus keperluan client sebaiknya


Salsaffareena 1


Guest Speaker.

Dijemput berkongsi pengalaman di dalam bidang Takaful yang hebat ini…!


testimoni salsa pic 1


Terima Kasih


Celebration at Atmosphere 360 KL Tower with Yatie Samad Agency family!

Terima kasih kepada rakan2 dan keluarga yg banyak membantu salsa sehingga ke tahap ini!

Semoga Allah merahmati hidup kita semua…thank u again

testimoni salsa pic 20


Performance Award 2015


testimoni salsa pic 11


Trip Bali


testimoni salsa pic 22


Great Leo Awards
2014/2015